Rólunk

Mi a Holdezüst Design?

Négy barátnő, aki ki akarja élni a kreativitását. Mindannyian kézművesek vagyunk és többféle művészeti területen kipróbáltuk már magunkat az évek során.
Bár különbözőek a stílusjegyeink, eldöntöttük, hogy a Holdezüst Design égisze alatt egy brandként fogunk futni és egyesítve erőinket ötvözzük tudásunk.

Babi

A kreativitás az életem, valószínűleg több vázlatfüzetem telt be az évek során, mint jegyzetfüzetem. Imádom az apró, aranyos, zsúfolt dolgokat. Tárgyaimon is látszik, hogy mennyire szeretném kitölteni az üres tereket. Aranyművesként majd Dekoratőrként végeztem, az ott tanultakat ötvözve ötletelgetek nap mint nap.

Mero

A kreativitás a lételemem, szívesen próbálok ki új technikákat, szinte bármilyen őrült ötletre vevő vagyok. A csapatban a horgolás az én területem, főleg ékszerek, de apróbb figurák is szerepelnek a repertoáromban. A horgoláson belül is igyekszem minél több technikát elsajátítani, így mindig újabb típusú ékszerekkel próbálom elkápráztatni a világot. Az alkotásaimban a szolidan feltűnő és a bájosan vagány elemeket igyekszem ötvözni.

Viko

Imádom a környezetem a saját kezem által egyedivé tenni. Mindenféle dekorációs és használati tárgyat magam megtervezni vagy épp átalakítani, ezt pedig a munkáimban is éreztetni szeretem. Ékszerek és egyéb dísztárgyak terén az olyan darabokat kedvelem elkészíteni is, amit az ember szívesen hord a mindennapokban, de elég különleges ahhoz, hogy kitűnjön vele a tömegből Grafikusként, majd aranyművesként végeztem, a kreációimban nagyon szeretek sokféle technikát együtt használni és tudásomat kihasználva alkotni..

Én a pelyhet szeretem.

Bármilyen kérdésed, óhajod-sóhajod van, keress minket bátran!